Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa 17. -18.5.2014 Kotka

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa 17. -18.5.2014 Kotka

Koulutus on Judoliiton koulutusjärjestelmän I-tason kurssi ja se on tarkoitettu ns. judokan toiseksi kurssiksi, jolla pyritään antamaan judokoille "ensimmäisiä" tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa.

Tervetuloa Kotkan judoseuran ja Etelä-Suomen judo ry:n järjestämälle Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -kurssille!

 

Aika:

Lauantai 17.5.2014 klo 10:00 - 17:00 ja sunnuntai 18.5.2014 klo 10:00 - 16:00.

Paikka:

Kotkan judoseuran dojo, Karhulan kamppailukeskus, Ratakatu 14, Kotka.

Sisältö:

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita koulutusryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku. Lisäksi käydään läpi eri-ikäisten harjoittelussa huomioitavia asioita sekä perehdytään ADT -asioihin.

 

Kurssilaisen tulee olla vähintään oranssivöinen, 12 vuotta täyttänyt ja mielellään Judon perusteet -koulutuksen käynyt.

Vetäjinä toimivat Etelä-Suomen judo ry:n kouluttajat Taavi Forssell ja ?

Ilmoittautumiset viimeistään tiistain 13.5.2014 aikana (ks. Judoliiton koulutustapahtumien peruutusehdot) Etelä-Suomen judo ry:n sivuilla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä saat ennakkotehtävät.

Kurssille otetaan max 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi tulee täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautumislomake sulkeutuu.

Varustus:

Valkoinen judogi, muistiinpanovälineet, ennakkotehtävät, judopassi, eväät ja kurssin maksukuitti.

Kurssimaksu:

75 euroa Maksetaan ennen kurssia Kotkan  Judoseuran tilille: FI1080001500888277, viitteeksi osallistujan nimi.

 


Lisätietoja antaa Taavi Forssell, Etelä-Suomen judo ry:n koulutuskoordinaattori p.040-7715309, sähköposti: taavi.forssell (at) saunalahti.fi

Huom! Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.

Tervetuloa koulutukseen!