Oppimisen ja opettamisen perusteet 8.-9.5.2024 Helsinki

Etelä-Suomen judo järjestää Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutuksen Hontai Judon dojolla Suutarilassa

 

"Oppimisen ja opettamisen perusteet" on Judoliiton koulutusjärjestelmän I-tason koulutus, joka on jatkoa I-tason Judon perusteet -koulutukselle. Se on tarkoitettu judokan toiseksi koulutukseksi judouralla. Koulutuksessa pyritään antamaan judokoille ensimmäisiä tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa.

 

 

Aika:

Keskiviikko 8.5.2024 klo 17:00-20:00 ja (hela)torstai 9.5.204 klo 10.00-18:00.

Paikka:

Hontai Judon dojo, Valokaari 10, Helsinki (Suutarila) Dojolle on hieman hankala löytää, joten katso kulkuohjeet: http://hontaijudoclub.com/fi/hontai-judo/yhteystiedot/

 

 

Sisältö:

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tatamilla tehtävissä harjoitteissa keskitytään erityisesti liikkumisen harjoitteluun erilaisissa tilanteissa. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita pienryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta.

Alustava aikataulu:

Keskiviikko 8.5.2024

17-18 teoria: teoriaa oppimisesta ja opettamisesta

18:15-19:45 harjoitus: oppiminen ja opettaminen judossa

19:45-20 lopetus

 

(Hela)torstai 9.5.2024

10-11 teoria: Taidon oppimisen vaiheet ja palautteen anto

11:15-13:00 harjoitus: taidon oppimisen ja palautteen anto käytännössä

13-14 lounas

14:00-14:45 teoria: harjoittelussa huomioitavaa eri ikäisenä

14:45-15:15 teoria: ADT ja kilpailumanipulaatio

15:30-16 harjoituksen rakenne ja suunnittelu

16-17:30 harjoitus: taidon opettaminen, palautteenanto käytännössä

17:30-18 lopetus ja palautteet

 

Koulutukseen ilmoittautujalla tulee olla Judon perusteet -koulutus käytynä ja ikää vähintään 13 vuotta. On suositeltavaa, että nuorimmilla olisi vihreä vyö suoritettuna. 

Kouluttajina toimivat Suomen judoliiton kouluttajat Katri Forssell ja Janne Tähtikunnas.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa viimeistään lauantain 4.5.2024 aikana Suomisportissa täällä.

Koulutukseen otetaan max 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos koulutus tulee täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautumislomake sulkeutuu. Peruutuspaikkoja voi tiedustella: esjudo.koulutukset (at) gmail.com

 Koulutuksen peruutusehdot: Mikäli osallistuminen perutaan yli 14 vrk ennen koulutusta, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan, jos 1-14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Sairastapauksissa palautamme lääkärintodistusta vastaan kurssimaksun täysimääräisenä.

 

Varustus:

puhdas valkoinen judogi, jalkapyyhe, tossut, peseytymisvarusteet, sähköinen koulutusmateriaali, muistiinpanovälineet, ennakkotehtävät, judopassi ja eväät.

Osallistumismaksu:

85 euroa (sisältää koulutuksen ja materiaalin) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Myös Suomisportin seurakäyttäjä pystyy ilmoittautumisen ja maksun hoitamaan.

 

 

  Koulutuksen ennakkotehtävät löytyvät tämän koulutuskutsun tiedostot -osiosta. Niiden arvioitu suoritusaika on 1,5 h.

   

  Lisätietoja koulutuksesta antaa Katri Forssell, Etelä-Suomen judo ry:n koulutusvastaava, sähköposti: esjudo.koulutukset (at) gmail.com

  Huom! Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.

  Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

  Koulutuksen tullessa täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella esjudo.koulutukset [ät] gmail.com ja ilmoittautua jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa (paikkojen jako jonoonilmoittautumisjärjestyksessä).

   

  Tervetuloa koulutukseen!

   

  Ennakkotehtävät

  PDF-tiedostoOOP-ennakkotehtävät.pdf (105 kB)