Oppimisen ja opettamisen perusteet 27.-28.5.2023 Helsinki

Etelä-Suomen judo järjestää oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutuksen Hontai Judon dojolla Suutarilassa

 

"Oppimisen ja opettamisen perusteet" on Judoliiton koulutusjärjestelmän I-tason koulutus, joka on jatkoa I-tason Judon perusteet -koulutukselle. Se on tarkoitettu judokan toiseksi koulutukseksi judouralla. Koulutuksessa pyritään antamaan judokoille ensimmäisiä tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa.

 

 

Aika:

Lauantai 27.5.2023 klo 10.00-17:00 ja sunnuntai 28.5.2023 klo 10.00-14:30.

Paikka:

Hontai Judon dojo, Valokaari 10, Helsinki (Suutarila) Dojolle on hieman hankala löytää, joten katso kulkuohjeet: http://hontaijudoclub.com/fi/hontai-judo/yhteystiedot/

 

 

Sisältö:

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tatamilla tehtävissä harjoitteissa keskitytään erityisesti liikkumisen harjoitteluun erilaisissa tilanteissa. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita pienryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta.

Alustava aikataulu:

Lauantai 27.5.2023

10:00-11:45 harjoitus: oppiminen ja opettaminen judossa

12:00-13:00 teoria: teoriaa oppimisesta ja opettamisesta

13:00-14:00 lounas

14:00 -14:45 teoria: taidon oppimisen vaiheet, palautteenanto

15:00 -17:00 harjoitus: taidon oppimisen vaiheet käytännössä ja yleistaitoliikkeen opettaminen

 

Sunnuntai 28.5.2023

10:00-11:00 teoria: harjoittelussa huomioitavaa eri ikäisenä

11:00-12:00 salilla tehtävän harjoituksen purku

12:00-12:30 evästauko ja vaatteitten vaihto

12:30-14:15 harjoitus: taidon opettaminen, palautteenanto käytännössä

14:15-14:30 lopetus ja palautteet

 

Koulutukseen ilmoittautujalla tulee olla Judon perusteet -koulutus käytynä ja ikää vähintään 13 vuotta. On suositeltavaa, että ilmoittautujalla olisi vihreä vyö suoritettuna.

Kouluttajina toimivat Suomen judoliiton kouluttajat Marita Kokkonen ja Kai Kamunen.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa viimeistään sunnuntain 21.5.2023 aikana Suomisportissa täällä.

Koulutukseen otetaan max 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos koulutus tulee täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautumislomake sulkeutuu. Peruutuspaikkoja voi tiedustella: esjudo.koulutukset (at) gmail.com

 Koulutuksen peruutusehdot: Mikäli osallistuminen perutaan yli 14 vrk ennen koulutusta, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan, jos 1-14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Sairastapauksissa palautamme lääkärintodistusta vastaan kurssimaksun täysimääräisenä.

 

Varustus:

puhdas valkoinen judogi, jalkapyyhe, tossut, peseytymisvarusteet, sähköinen koulutusmateriaali, muistiinpanovälineet, ennakkotehtävät, judopassi ja eväät.

Osallistumismaksu:

85 euroa (sisältää koulutuksen ja materiaalin) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Myös Suomisportin seurakäyttäjä pystyy ilmoittautumisen ja maksun hoitamaan.

 

 

  Koulutuksen ennakkotehtävät löytyvät tämän koulutuskutsun tiedostot -osiosta. Niiden arvioitu suoritusaika on neljä tuntia sisältäen kotisalilla tehtävän ohjausharjoituksen.

   

  Lisätietoja koulutuksesta antaa Katri Forssell, Etelä-Suomen judo ry:n koulutusvastaava, sähköposti: esjudo.koulutukset (at) gmail.com

  Huom! Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.

  Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

  Koulutuksen tullessa täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella esjudo.koulutukset [ät] gmail.com ja ilmoittautua jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa (paikkojen jako jonoonilmoittautumisjärjestyksessä).

   

  Tervetuloa koulutukseen!