Hyvä tietää ennen koulutukseen ilmoittautumista

Ilmoittautuessasi koulutukseen:

  • Tarkista Sportti-ID:si, jota tarvitset ilmoittautuessasi - koulutuksiin voivat ilmoittautua vain Suomen Judoliiton jäsenet (seuran jäsen on myös Judoliiton jäsen).
  • Tarkista koulutuskutsusta koulutuksen kohderyhmä ja osallistumisen edellytykset (ikä, vyöarvo, ennakkotiedot).
  • Ilmoittaudu koulutukseen ajoissa. Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi. Tarkista kunkin koulutuksen kohdalta, milloin on viimeinen ilmoittautumispäivä.
  • Muista, että ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Katso peruutusehdot Suomen Judoliiton sivuilta kohdasta "Hinnasto".
  • Jos kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä viipymättä järjestäjälle.
  • Käytä maksaessasi kutsussa mainittua viitenumeroa.
  • Ota maksukuitti (paperinen/sähköinen) mukaasi koulutukseen TAI lähetä se etukäteen sähköpostitse.

Missä koulutukset pidetään?

Koulutusten pitopaikka vaihtelee koulutuksittain. Kunkin koulutuksen tarkemman ajan ja paikan näet koulutuskutsusta, jossa kerrotaan myös koulutuksessa tarvittavat varusteet ja muu tarpeellinen tieto.

Voiko koulutuksesta olla osan poissa?

Koulutus vaatii osallistujalta läsnäoloa koulutuksessa, jotta siitä saa suoritusmerkinnän. Jos tiedät joutuvasi olemaan koulutuksesta pois, älä ilmoittaudu koulutukseen ennen kuin otat yhteyttä kyseisen koulutuksen kouluttajiin.

Koulutuksen ilmoittautumisaika ei ole päättynyt, mutta ilmoittautumislomake on kiinni. Missä vika?

Koulutuksiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä koulutuskutsussa mainittu enimmäismäärä osallistujia. Koulutuksen ilmoittautumislomake sulkeutuu jo ennen mainittua viimeistä ilmoittautumispäivää, mikäli koulutus tulee täyteen ennen sitä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voit tiedustella sähköpostitse E-S judon koulutuskoordinaattorilta ja ilmoittautua jonottamaan mahdollista vapautuvaa paikkaa (paikkojen jako jonoonilmoittautumisjärjestyksessä).

Muuta huomioitavaa:

Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.


Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


Koulutusten vähimmäisvaatimukset

Judon perusteet -koulutukset (JP)

Etelä-Suomen judo järjestää Judon perusteet -koulutuksia kohderyhmittäin räätälöityinä. Ennakkotieto- tai koulutusvaatimuksia judon perusteille ei ole, mutta koulutukseen osallistujalla tulee olla vähintään keltainen vyö suoritettuna. Judon perusteet -koulutukseen voit ilmoittautua, kun olet vähintään 12-vuotias. Judon perusteet nuorille -koulutus on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille.

Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa (OOP)

OOP-koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla JP käytynä, sinulla tulee olla vähintään vihreä vyö sekä ikää minimissään 13 vuotta. OOP nuorille -koulutus on suunnattu 12-15 -vuotiaille.

Peruskurssiohjaajakoulutus (PKO)

Peruskurssiohjaajakoulutukseen voit ilmoittautua, jos olet 13 vuotta täyttänyt ja minimissään vihreän vyön suorittanut. Ennakkotietoina edellytetään JP:n ja OOP:n käyminen.