Valmennus

Etelä-Suomen naisten joukkue voitti Judon SM kultaa 2014.
Kuva: Staffan Lindgren

Etelä-Suomen judo ry koordinoi alueella järjestettäviä yhteisharjoituksia. Tavoitteena on saada alueen nuoret ja aikuiset harjoittelemaan yhdessä ja näin saada harjoituksiin vaihtelua sekä alueen judokoille uusia harjoitteluvastustajia oman seuran ulkopuolelta.

Alueellisia yhteisharjoituksia järjestetään tiistaisin klo 17.00 - 18.30 ja 18.30-20.00 sekä torstaisin klo 17.00-18.30.

Torstain harjoitusvuoro klo 17.00 - 18.30 on tarkoitettu pääasiassa kilpaileville U15 junioreille. Mukana voi olla myös viimeisen vuoden U13 sekä ensimmäisen vuoden U18 junioreita. Harjoituksista vastaa Antti Renko. Antti on pitkän linjan judoka ja valmentaja, joka on aiemminkin vetänyt Etelässä ns. Tehotiimin harjoituksia. Tällä hetkellä Antti toimii Judoliitossa U21-ikäryhmän vastuuvalmentajana, nuorten olympiavalmentajana sekä pääkaupunkiseudun akatemiavalmentajana..

Harjoituksiin osallistuminen edellyttää oman seuravalmentajan suostumusta ja Antin hyväksymistä ryhmään.

Tiistain  klo 17.00 - 18.30 harjoitukset on tarkoitettu U18 junioreille ja kaikkien ikäryhmien naisille.  Tiistain klo 18.30-20.00 harjoitukset on tarkoitettu U21 junioreille ja aikuisille miehille. Harjoituksista vastaavat yhdessä ja erikseen  olympiavalmentaja Markus Pekkola ja nuorten olympiavalmentaja Antti Renko. Markus on toiminut pitkään nuorten olympiavalmentajana, pääkaupunkiseudun urheiluakatemian ja Mäkelänrinteen urheilulukion lajivalmentaja sekä U21-vastuuvalmentajana. Tällä hetkellä Markus vastaa Judoliitossa olympiaryhmän valmennuksesta (ent. aikuisten päävalmentaja).

Kaikki yhteisharjoitukset pidetään Meido-kanin uudella salilla Herttoniemessä, Mekaanikonkatu 3 A.

Harjoitusmaksu on Etelä-Suomen judo ry:n jäsenseurojen judokoilta 100 euroa / vuosi, muilta 130 euroa /vuosi.

Maksu peritään kaksi kertaa vuodessa judokan seuralta.