Koulutus

Etelä-Suomen judo ry tarjoaa koulutuspalveluita, jotka ovat kaikkien Suomen Judoliiton jäsenien käytössä. Koulutukseen ilmoittautuessasi varmista siis, että oman seurasi ja tätä kautta Judoliiton jäsenyytesi on kunnossa (osallistumisoikeus, vakuutusturva, ym).

Koulutus keskittyy Judoliiton virallisiin koulutusjärjestelmän mukaisiin koulutuksiin, mutta myös muuta koulutusta voidaan tarpeen mukaan järjestää. Judoliiton koulutusjärjestelmästä Etelä-Suomen judo ry kouluttaa erityisesti 1-tason koulutuksia, joista on lisätietoa alla.

1-tason koulutukset ovat jokaisen judokan peruskoulutuksia, ja jotkut niistä tulee judokan suorittaa vyöarvojärjestelmässä edetäkseen. 1-tason koulutuksia järjestetään Judoliiton jäsenseuroissa seurakouluttajien sekä aluekouluttajien toimesta. 1-tason koulutuksia järjestävät myös liikunnan aluejärjestöt, Etelä-Suomessa Etelä-Suomen liikunta ja urheilu ESLU.

Judoliiton 1-tason koulutukset:
Judon perusteet 15h
Oppimisen ja opettamisen perustaidot Judossa 15h

Täydennyskoulutukset:
Peruskurssiohjaajakoulutus 15h

Judoliiton graduointisääntöjen mukaan Judon perusteet -koulutus tulee käydä ennen vihreän vyön suorittamista ja Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutus ennen sinisen vyön suorittamista.

Kun judoka on suorittanut yhteensä 50 tuntia 1-tason koulutusta ja 50 tuntia käytännön ohjausta tatamilla, voi hän täyttää Judoliiton sivuilla 1-tason tasotodistushakemuksen.

 

Koulutuksista ilmoitetaan yhdistyksen internetsivuilla.

Suomen Judoliiton jäsenseurat voivat myös tilata Etelä-Suomen judo ry:n kouluttajia vetämään seuralleen koulutusjärjestelmän mukaisia koulutuksia. Voitte kysellä koulutuksista esimerkiksi Yhdistys -sivulta löytyvällä palautelomakkeella.

Yhdistyksen kouluttajina toimivat Judoliiton kouluttajat

  • Katri Forssell (Hontai Judo)
  • Kai Kamunen (Riihimäen judoseura)
  • Seppo Orjasniemi (Espoon Urheilijat)
  • Janne Tähtikunnas (Vantaan Jukara)

Koulutusten toteuttamisessa ovat tilanteen mukaan mukana myös mm. Marita Kokkonen (Tikkurilan Judokat) ja Timo Lehtonen (Hontai Judo).

Viveka ja Venla Meidokanilta jo toista kertaa Judon perusteet -koulutuksessa. "Tultiin uudelleen, koska ensimmäisessä koulutuksessa oli niin kivaa. Turvallisuusasiat ja kata harjoittelumuotona jäivät mieleen. Jokainen koulutus on vähän erilainen ja saatiin hyvää kertausta kun tultiin uudelleen".

 

Tietoa, taitoa ja viihtymistä Etelä-Suomen judon koulutuksissa

Etelä-Suomen judon järjestämät koulutukset täyttävät Judoliiton viralliset koulutusvaatimukset ja tarjoavat kaikille judokoille yhteiset valtakunnalliset pohjatiedot ja -taidot.

Koulutuksista keräämämme koulutuspalautteen perusteella

Yli 90 % koulutuksiin osallistuvista pitää koulutuksien antia hyvänä tai erinomaisena.

 

Tämän lisäksi koulutuksissamme viihdytään:

96 % koulutuksiimme osallistuneista arvosteli kouluttajamme arvosanalla hyvä tai erinomainen, sekä 93 % koulutusten työtavat hyviksi tai erinomaisiksi.

 

Tervetuloa mukaan Etelä-Suomen judon järjestämiin koulutuksiin!