Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa 5.-6.4.2014 Nummela

Koulutus on Judoliiton koulutusjärjestelmän I-tason kurssi ja se on tarkoitettu ns. judokan toiseksi kurssiksi, jolla pyritään antamaan judokoille "ensimmäisiä" tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa.

 

Aika:

Lauantai 5.4.2014 klo 10:00-17:00 ja sunnuntai 6.4.2014 klo 10:00-16:00.

Paikka:

Nummelan judon dojolla, Juurakkotie 5, Nummela. Katso kartta tästä.

Sisältö:

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutuksessa opitaan perusasioita oppimisesta ja opettamisesta. Asiat käydään läpi judon oppimisen ja opettamisen näkökulmasta. Tekniikoiden opettamista tutkitaan opetuksen osittamisen näkökulmasta edeten helposta vaikeampaan. Judokat suunnittelevat ja toteuttavat opetustuokioita koulutusryhmälle. Opetustuokioita opetellaan arvioimaan ja antamaan palautetta. Opettamisen ja oppimisen teorian lisäksi koulutuksessa tehdään oma judokoulutuspolku. Lisäksi tehdään katsaus Judoliiton asioihin sekä perehdytään ADT -asioihin.

Kurssilaisen tulee olla vähintään oranssivöinen, 12 vuotta täyttänyt ja mielellään Judon perusteet -koulutuksen käynyt.

Vetäjinä toimivat Etelä-Suomen judo ry:n kouluttajat Katri Maijala ja Taavi Forssell.

Ilmoittautumiset viimeistään tiistain 1.4.2014 aikana (ks. Judoliiton koulutustapahtumien peruutusehdot) Etelä-Suomen judo ry:n sivuilla olevalla lomakkeella. lmoittautumisen yhteydessä saat ennakkotehtävät. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Kurssille otetaan max 35 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi tulee täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautumislomake sulkeutuu.

Varustus:

Valkoinen judogi, muistiinpanovälineet, ennakkotehtävät, judopassi, eväät ja kurssin maksukuitti.

Kurssimaksu:

 75 euroa Maksetaan Etelä-Suomen judo ry:n tilille SP Aktia FI76 4055 0011 7146 52. Käytä viitenumeroa 140083. Kuitti mukaan!

 


Lisätietoja antaa Katri Maijala, Etelä-Suomen judo ry:n koulutuskoordinaattori p.0503700907, sähköposti: katri_maijala (at) hotmail.com

Huom! Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.

Tervetuloa koulutukseen!