Rajoitukset Urheassa jatkuvat 7.2.2022 asti

22.1.2022

Koronarajoitukset Urhea-Hallissa jatkuvat 7.2.2022 asti


Koronarajoitukset jatkuvat Urheassa ja ovat voimassa 7.2.2022 saakka. Mikäli rajoitusten yksityiskohdat tai tilanne muuttuu, siitä tiedotetaan.

Erikseen ammattiurheilijalistalle nimetyt jatkavat harjoittelua valmentajien viikko-ohjelmien mukaisesti rajoitustoimien ajan.

Rajoitus koskee myös lauantain yhteisharjoituksia. Valmentajista harjoituksiin voivat osallistua vain Judoliiton nimeämät valmentajat.

U15/U18 yhteisharjoitukset käynnistyivät maanantaina 10.1 2022 ja jatkuvat siis normaalisti.Tiistain ja keskiviikon harjoitukset alle 18-vuotiaista aikuisiin ovat toistaiseksi tauolla ja ne pyritään aloittamaan rajoitustoimien helpotettua välittömästi. 

Viranomaisten määräykset ovat harmillisia ja vaikeuttavat harjoittelua Urhea-hallissa, tai osalla valitettavasti estävät harjoittelun kokonaan. Samalla muistamme oman vastuumme pandemiaan liittyen ja noudatamme annettuja määräyksiä.  

Urheassa edellytetään edelleen maskin käyttöä yleisissä tiloissa ja käytävillä sekä huolehtimista hyvästä käsihygieniasta. Sairaana ei harjoituksiin voi saapua.