Korona-rajoitukset jatkuvat Urhea-hallissa

7.1.2022

Koronarajoitukset Urhea-Hallissa jatkuvat 24.1.2022 asti


Koronarajoitukset jatkuvat Urheassa ja ovat voimassa 24.1.2022 saakka. Mikäli rajoitusten yksityiskohdat tai tilanne muuttuu, siitä tiedotetaan.

Erikseen ammattiurheilijalistalle nimetyt jatkavat harjoittelua valmentajien viikko-ohjelmien mukaisesti rajoitustoimien ajan. Rajoitus koskee myös lauantain yhteisharjoituksia. Valmentajista harjoituksiin voivat osallistua vain Judoliiton nimeämät valmentajat.

U15/U18 yhteisharjoitukset käynnistyvät maanantaina 10.1 2022. Tiistain ja keskiviikon harjoitukset alle 18-vuotiaista aikuisiin ovat toistaiseksi tauolla ja pyritään aloittamaan rajoitustoimien helpotettua välittömästi. 

 Viranomaisten määräykset ovat harmillisia ja vaikeuttavat harjoittelua Urhea-hallissa, tai osalla valitettavasti estävät harjoittelun kokonaan. Samalla muistamme oman vastuumme pandemiaan liittyen ja noudatamme annettuja määräyksiä.  

Urheassa edellytetään edelleen maskin käyttöä yleisissä tiloissa ja käytävillä sekä huolehtimista hyvästä käsihygieniasta. Sairaana ei harjoituksiin voi saapua.