UUDET RAJOITUKSET TIISTAIN YHTEISTREENEIHIN

30.11.2020

Olemme jälleen tiukkojen koronarajoitusten piirissä, sillä osassa maata, ja varsinkin pääkaupunkiseudulla, on siirrytty Koronaviruksen leviämisvaiheeseen. Rajoitukset on tehty ehkäisemään koronapandemian hallitsematonta leviämistä meidän kaikkien terveyden suojaamiseksi. Suhtaudutaan siis rajoitustoimiin vakavasti ja vastuullisesti, vaikka harmitus ja turhautuminen varmasti mieltä vaivaakin.

 

Kaikki rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, mutta olemme kuitenkin tehneet tarkennuksia päivittäisharjoittelun toteuttamiseen tavoitteena pyrkiä turvaamaan tavoitteellisesti harjoittelevien kansainväliselle huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelu voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

 

Harjoittelussa noudatetaan seuraavia rajoitteita ja tarkennuksia osallistumisiin rajoitusten 30.11. – 22.12. välinen aika:

-Liiton akatemiaharjoitteluun osallistuminen on mahdollista vain Mäkelänrinteen urheilulukion judoryhmän opiskelijoilla, sekä erikseen nimetyillä urheilijoilla, ketkä harjoittelevat ryhmän kanssa päivittäin.

Ryhmän urheilijoita tiedotetaan erikseen harjoitusajoista ja -tavoista.

 

Huomioittehan, että edelleen korostuu yksilön vastuu kanssaurheilijoista ja lähipiiristään. Omasta käsihygieniasta huolehtiminen on yhä tärkeätä sekä se, että yhteisiin tilaisuuksiin tullaan vain täysin terveenä.

 

 

Viisi valttia, joilla suojaat itseäsi ja läheisiäsi koronavirustartunnalta:

 

  1. Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
  2. Pidä ainakin 1–2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
  3. Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta.
  4. Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä.
  5. Lataa Koronavilkku-sovellus.

 

 

Jos asiasta tulee kysyttävää, olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Tsemppiä harjoitteluun ja pysytään terveinä.

 

 

 

Urheiluterveisin,

 

Markus Pekkola

Nuorten Olympiavalmentaja

markus.pekkola@judoliitto.fi

+358405205486

Suomen Judoliitto