Urheilija-, valmentaja- ja tuomarituet 2020

21.9.2020

Poikkeuksellinen vuosi 2020 tuo muutoksia myös ES Judo ry:n tukien maksamiseen.

Hallitus päätti kokouksessaan 17.9.2020, että urheilijatukia ei myönnetä lainkaan vuoden 2020 osalta. Tämä johtuu siitä, että urheilijatuki on tarkoitettu ulkomaan kisoihin ja leireihin ja näitä ei ole juurikaan ollut tarjolla tänä vuonna koko maailman koronatilanteesta johtuen.

Sen sijaan valmentaja- ja tuomaritukia 2020 myönnetään hieman muuttuneiden kriteereiden mukaisesti.

 

Valmentajatuet

Valmentajatukea myönnetään harkinnanvaraisesti valmentajuutta tukevaan täydennyskoulutukseen. Koulutuksen järjestäjä on SJul, SuVal, ESLU/vastaava taho tai urheiluopisto.

Poikkeuksellisesti vuonna 2020 tukea voi hakea myös kisa- ja leirimatkoihin.

Tuen hakemiseen ovat oikeutettuja kaikki Etelä-Suomen judo ry:n jäsenseurojen valmentajat, joilla on yksi tai useampia valmennettavia urheilijoita.

Tukea haetaan kerran vuodessa ja sen suuruus on 100€ , mutta harkinnanvaraisesti tukea voidaan korottaa/pienentää. Tuki on tarkoitettu osallistumis-/koulutuskulujen kattamiseen, ei matka-, majoitus- tai ruokakuluihin (elleivät nämä sisälly varsinaiseen koulutusmaksuun).

 

Tuomarituet

Kaikki yhdistyksen jäsenseurojen C- ja B-tuomarit voivat hakea tukea tuomariuraansa kehittäneeseen toimintaan. 

Tällaiseksi toiminnaksi lasketaan Suomessa järjestettävät tuomarien pääkoulutukset, ulkomailla tapahtuvat vastaavat koulutukset, sekä ulkomaille suuntautuvat tuomarointimatkat Suomen joukkueen mukana 

HUOM! Tukea voi poikkeuksellisesti tänä vuonna hakea vuosittaisen pakollisen tavanomaisen lisenssinuusintakoulutuksen perusteella. 

Tukea haetaan kerran vuodessa ja sen suuruus on 100€, mutta harkinnanvaraisesti hallitus voi korottaa/pienentää tukisummaa.

Tuomari- ja valmentajatuet haetaan koko vuoden osalta marraskuussa.

Hakemukset ( Valmentaja, Tuomari) löytyvät Materiaalipankista.

Hakemukset tulee täyttää huolellisesti ja liittää mukaan lasku ja maksukuitti siitä tapahtumasta/tapahtumista, joihin tukea haetaan.

Hakemukset liitteinen tulee lähettää sähköisesti 30.11.2020 mennessä teija.meling@gmail.com tai postitse

Etelä-Suomen Judo ry c/o Teija Meling

Niipperinrinteentie 17 E 02920 ESPOO