Etelä-Suomen judo ry:n vuosikokous 16.5.2015

3.5.2015

Etelä-Suomen judo ry:n sääntömäärinen vuosikokous järjestetään Wekara-shiain yhteydessä Vantaalla 16.5.2015

Tule mukaan vaikuttamaan!

Etelä-Suomen judo ry:n vuosikokous lähenee. Vuosikokous järjestetään Wekara-shiain yhteydessä Vantaalla 16.5.2015 klo 15.00. Tarkemmat tiedot löytyvät ohessa olevista liitteistä

Toivomme paikalle runsasta osanottoa, sillä nyt päätetään taas Etelä-Suomen alueen tulevaisuudesta ja suuntaviivoista! Vuosikokoushan on se hetki, jolloin valitaan myös hallituksen jäsenet. Uusia innokkaita tekijöitä kaivataan ehdolle, joten toivoisimme teidän seuroissanne pohtivan sopivia henkilöitä ja tulevan lisäksi paikan päälle esittämään omaa ehdokastanne hallituksen jäseneksi. Vaikka virallinen ehdokkaaksi esittäminen tapahtuukin varsinaisessa kokouksessa, jäsenseuroja pyydetään ilmoittamaan ehdokkaansa yhdistyksen puheenjohtaja Teija Melingille (teija.meling@gmail.com) viimeistään 11.5. mennessä. 

Kokouksessa ääni- ja puheoikeutta voivat käyttää jäsenseurojen nimenkirjoitusoikeuden omaavat jäsenet (yksi ääni/seura). Jos seuraanne tulee vuosikokouksessa edustamaan henkilö, jolla ei ole seurassanne ollenkaan tai yksinään nimenkirjoitusoikeutta, hänen tulee esittää valtakirja, jonka allekirjoittajalla/allekirjoittajilla on nimenkirjoitusoikeudet seurassanne.