Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry täydentää klubitoimintaansa uudella Sk-klubilla

27.11.2014

ESLU eli Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry täydentää klubitoimintaansa uudella Sk-klubilla (=Seurakehittäjien klubi) vahvistakseen entisestään yhteistyötä alueen eri toimijoiden välillä ja voidakseen palvella Etelä-Suomen seuroja vielä entistä paremmin.

 

Uusi joulukuussa 2014 aloittavaSk-klubi on tarkoitettu ESLUn alueella toimiville seurakehittäjille.

Sk-klubissa käsitellään seuratoiminnan kehittämisen arjen haasteita ja mahdollisuuksia, erityisesti seuratoiminnan 2-kehän (johtaminen, hallinto, talous) osa-alueelta.

 

Sk-klubi toimii keskustelufoorumina, jossa seurakehittäjillä on mahdollisuus verkostoitua, oppia ja saada käytännön tukea muilta sekä sopia käytännön yhteistyöstä.

 

ESLU toimii Sk-klubin koollekutsujana, käytännön järjestäjänä ja totuttajana.

Ajatuksena on kaksi tapaamista vuodessa (kerran keväällä ja syksyllä), jotka osaltaan tukevat seurakehittäjien valtakunnallisia yhteistapaamisia.

 

Sk-klubin avaustapaaminen on to 18.12.2014 klo 9.00 – 14.00, lounastapaamisen muodossa, paikkana on Omasairaala, Helsinki ja hinta 30 € (sisältää tilaisuuden, aamukahvin ja sämpylän sekä lounaan).

Ilmoittautumiset tästä 8.12.2014 mennessä!

 

Jos olet kiinnostunut, mutta ko. ajankohta ei tällä kertaa sovi sinulle, niin ilmoittaudu mukaanSk-klubitoimintaan tästä.

 

Seurakehitysterveisin,

Kari Ekman

Seuratoiminnan kehittäjä

 

 

puolesta Etelä-Suomen judo ry:n hallitus

 

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry

Olympiastadion, Eteläkaarre, 00250 Helsinki

puh. +358 50 4077 119

kari.ekman@eslu.fi | www.eslu.fi

 

Tutustu ESLUN koulutustarjontaan