Tiedote alueen kilpailijoiden mahdollisuudesta hakea matkatukia

8.6.2014

Alue on aiemmin tukenut rahallisesti alueen urheilijoita ja alueyhdistys haluaa myöskin jatkaa tätä käytäntöä matkatukien muodossa. Tukien myöntämiselle haluttiin tehdä selkeät käytännöt ja perusteet, jotta mahdollisimman moni pystyisi tukea hakemaan. Hakemaan oikeutettuja ovat ne alueyhdistyksen jäsenseuroihin kuuluvat urheilijat, jotka on nimetty U18 tai U21 ykkösmaajoukkueeseen ja/tai Rion olympiakarsintaryhmään.

Matkatukia voi hakea alueyhdistykseltä kaksi kertaa vuodessa. Tukea haetaan aina takautuvasti kulukorvauksena kuitteja vastaan ja sitä maksetaan vain ulkomaan kilpailu- tai leirimatkoista (matkat, majoitus, osallistumismaksu). Kevätkauden menoista tukea voi hakea kesäkuun loppuun ja syyskauden menoista joulukuun loppuun mennessä. Vuonna 2014 aikuiset ja A-juniorit voivat saada tukea enintään 200 e/kausi ja B-juniorit 100 e/kausi. Alueyhdistys voi myös palkita urheilijaa lisätuella erityisen hyvästä saavutuksesta.

Kaikki määräajassa saapuneet hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja tukipäätös on aina harkinnanvarainen. Tuen maksamista ja määrää arvioidaan seuraavin kriteerein:

1) Alueen yhteisharjoituksiin osallistuvien harjoittelumaksut yms. velvoitteet ovat kunnossa.

2) Tukikaudella käytyjen kilpailujen ja leirien määrä/laatu.

3) Tukea hakevan tosiasialliset kulut (oma osuus matkakustannuksista).

4) Osallistumisaktiivisuus alueen yhteisharjoituksiin.

Tukihakemuslomake löytyy tästä. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja postittaa yhdessä kuittikopioiden kanssa 30.6.2014 mennessä osoitteeseen:

Etelä-Suomen judo ry
Teija Meling
Niipperinrinteentie 17 E
02920 Espoo