Peruskurssiohjaajakoulutus kevät 2023 Helsinki

Kuva: Sami Erjansalo

Etelä-Suomen Judo järjestää Judoliiton koulutusjärjestelmän täydennyskoulutuksiin kuuluvan Peruskurssiohjaajakoulutuksen tänä keväänä uudenlaisena toteutuksena jossa yhdistyvät etä- ja lähiopetus.

 

Koulutus sisältää kaksi etätapaamista, yhden lähitapaamisen ja itsenäisesti omassa toimintaympäristössä tehtäviä oppimistehtäviä. Koulutuksen pituus on noin 15h.

KOULUTUSKOKONAISUUS:

  • Ennakkotehtävät
  • Etätapaaminen torstaina 4.5. klo 18-20:30
  • Välitehtävät
  • Lähipäivä 13.5. klo 10-17 Hontai Judon dojolla Helsingissä
  • Päättötyö
  • Etätapaaminen keskiviikkona 24.5. klo 18-20:30

OSAAMISTAVOITTEET

Koulutuksen jälkeen osallistuja

  • osaa kertoa mistä asioista turvallinen harjoitteluympäristö koostuu ja miten pystyy sen syntymistä ohjaajana edistämään
  • osaa kertoa erilaisten ryhmien opetuksen erityispiirteistä
  • osaa suunnitella ja ohjata yksittäisen judoharjoituksen kohderyhmä huomioiden sekä hyödyntää ohjaajan tukimateriaaleja harjoituskauden suunnittelussa
  • tietää mistä ja miten tavoittaa uusia harrastajia peruskursseille

 

Lähipäivän aika ja paikka: lauantai 13.5.2023 klo 10:00-17:00 Hontai Judon dojolla (Valokaari 10, Helsinki) Katso saapumisohjeet täältä.

Ruokailu: lähipäivään voit ottaa omat eväät (jääkaappi ja mikro löytyy) tai käydä lounastauolla omakustanteisesti syömässä lähellä olevissa ravintoloissa.

Majoittuminen: Tikkurilasta löytyy erilaisia majoituspaikkoja (AirBnb, Hotelli Tikkurila, Sokos Hotel Vantaa jne.) Autokyyti Tikkurilasta dojolle ja dojolta Tikkurilaan onnistuu. Myös dojolla pystyy muutama majoittumaan, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.

Kouluttajat: Etelä-Suomen judon kouluttajat Katri Forssell ja Marita Kokkonen

Kohderyhmä: Nykyiset ja tulevat peruskurssiohjaajat. Alaikäraja koulutukseen on 13 vuotta.

Lähipäivän varustus: valkoinen puhdas judogi, muistiinpanovälineet, ennakkotehtävät, judopassi ja eväät.

Hinta ja illmoittautuminen: Osallistumismaksu on 85 e (sis. opetuksen). Ilmoittautumiset Suomisportissa täällä viimeistään sunnuntaina 30.4.2023. Ilmoittautumisen voi tehdä joko osallistuja itse tai Suomisportin seurakäyttäjä. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


Lisätietoja koulutuksen sisältöön liittyen antaa Etelä-Suomen judo ry:n koulutuskoordinaattori Katri Forssell, esjudo.koulutukset (at) gmail.com.

Huom! Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia ja julkaista niitä Etelä-Suomen judo ry:n tai Judoliiton nettisivuilla tai niiden muissa julkaisuissa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, ilmoita siitä etukäteen järjestäjälle.

 

Tervetuloa koulutukseen!