Es-judon vuosikokous

Aika: 27.5.2017 klo 15 - 17
Paikka: Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäenraitti 4, 01620 Vantaa

Etelä-Suomen judo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 27.5.2017 klo 15 Wekara-shiain yhteydessä Vantaalla. Tämän viestin liitteistä löydätte kokouskutsun liitteineen.

Toivomme, että mahdollisimman moni jäsenseuroistamme pääsisi paikalle edustamaan seuraansa sekä valitsemaan yhdistykselle uutta hallitusta seuraavalle toimikaudelle. Kokouksessa käsitellään lisäksi ehdotus yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta koskien hallituskauden pituutta ja hallituksen jäsenten erovuoroja.

Huomioittehan, että päätöksentekoon saavat osallistua vain seurassanne nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt. Vaihtoehtoisesti seuraa voi edustaa myös seuran myöntämällä valtakirjalla. Vuosikokous aloitetaan valtakirjojen tarkastamisella.

Toivoisimme hallitustyöskentelystä ja hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneita henkilöitä ilmoittamaan kiinnostuksestaan etukäteen minulle (maarit.k.kallio@gmail.com) 20.5.2017 mennessä. Huomaattehan, että pelkkä ilmoittautuminen ei riitä, vaan ehdokasta tulee myös esittää ehdolle vuosikokouksesssa.