PÄIVITYSTÄ YHTEISTREENEIHIN

22.11.2020

Ohessa Markus Pekkolan viesti koskien seuraavan kolmen viikon harjoittelua:

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi perjantaina 20.11. uusista leviämisvaiheen rajoituksista ja suosituksista. Uudellamaalla sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä rajataan 20 henkilöön maanantaina 23. marraskuuta alkaen kolmeksi viikoksi.

Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, mutta olemme kuitenkin tehneet tarkennuksia päivittäisharjoittelun toteuttamiseen tavoitteena pyrkiä turvaamaan tavoitteellisesti harjoittelevien kansainväliselle huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelu voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

 

Harjoittelu pyritään toteuttamaan normaalisti noudattaen seuraavia rajoitteita ja tarkennuksia osallistumisiin: -Liiton akatemiaharjoitteluun osallistuminen on mahdollista vain: i) Mäkelänrinteen urheilulukion judoryhmän opiskelijoilla, ii) Urhean 1- ja 2- tason akatemiaurheilijoilla.

 

Huomioittehan, että edelleen korostuu yksilön vastuu kanssaurheilijoista ja lähipiiristään. Omasta käsihygieniasta huolehtiminen on yhä tärkeätä sekä se, että yhteisiin tilaisuuksiin tullaan vain täysin terveenä.

 

Viisi valttia, joilla suojaat itseäsi ja läheisiäsi koronavirustartunnalta:

 

  1. Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
  2. Pidä ainakin 1–2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
  3. Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta.
  4. Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä.
  5. Lataa Koronavilkku-sovellus.