Urheilijatukipäätökset kevät 2017

4.9.2017

Etelä-Suomen Judo ry on tukenut jäsenseurojensa 1-maajoukkueisiin kuuluvia urheilijoita (U18, U21 ja aikuiset) keväästä 2014 lähtien. Tuki on suunnattu ulkomaan kisoihin ja leireihin ja tuen suuruus on vaihdellut 100€ - 400€/urheilija/kausi. Tukea haetaan erillisellä lomakkeella ja tuki perustuu aina toteutuneisiin kuluihin (ts. kuluista pitää olla esittää lasku- ja maksutositteet). Tuki on harkinnanvaraista ja tukipäätökset tekee ES Judo ry:n hallitus. Päätöksessä huomioidaan myös urheilijan muut tuet ( esim. seuran tuki, Judoliiton mahdollinen maajoukkuetuki, omat sponsorit, jne.)

Aiemmin tukipäätökset on ilmoitettu ES Judo ry:n hallituksen pöytäkirjoissa kokonaisummana ja urheilijoiden lukumääränä. Hallitusta on lähestytty jäsenseurojen toimesta ja pyydetty julkaisemaan tukien saajat ja summat urheilijakohtaisesti ja syksyn 2016 kohdalla näin tehtiin ensimmäistä kertaa ja samaa käytäntöä tullaan jatkamaan. Tämä tieto on ilmoitettu urheilijoille jo hakuvaiheessa ja hakulomakkeessa on maininta siitä, että tuen saajat ja summat tullaan ilmoittamaan yhdistyksen nettisivuilla. Jättämällä hakemuksen urheilija hyväksyy tämän käytännön.

 

Kevään 2017 osalta tukihakemuksia tuli määräaikaan mennessä kuusi kappaletta, joista viisi kriteerien mukaisia. ES Judo ry:n hallitus käsitteli hakemukset kokouksessaan 9.8.2017. Tuen saivat :

Susanna Sundberg, U18           200€

Jens Pulkka, U18                     200€

Luukas Saha, U21                    400€

Valtteri Olin, U21                     400€

Jaakko Alli, aikuiset                 400€

 

Allekirjoittanut jääväsi hallituksen jäsenenä itsensä oman valmennettavansa (Jaakko Alli) hakemuksen kohdalla.

 

ES Judo ry:n hallituksen puolesta Teija Meling